Team

Dierenarts Van Dyck - Turnhoutsebaan 630 - 2110 Wijnegem - 03/294.34.92

Turnhoutsebaan 630 2110 Wijnegem 03/294.34.92

Dierenarts Sarah Mertens

In 2003 ben ik afgestuurd als dierenarts optie kleine huisdieren.

Tijdens het verbouwen van ons huis heb ik een paar maanden vervangingen gedaan bij andere dierenartsen. In oktober ben ik dan mijn eigen praktijk gestart.

 

Ik woon samen met mijn vrouw en 2 kinderen, Zara en Hannes, boven de praktijk. Dit heeft alleen maar voordelen: ik ben snel ter plaatse, kan de patiëntjes die in de hospitalisatie zitten goed opvolgen en mijn vrouw en kinderen zien me vaak!

 

Ik heb zelf geen huisdieren wegens tijd- en plaatsgebrek. Het hondje op de foto is een patiëntje: Chicco, een dwergkeeshondje.

Ik ben in 2017 afgestudeerd als dierenarts optie kleine huisdieren aan de Universiteit van Gent. In mijn laatste jaar heb ik een maand buitenlandse stage gedaan aan UC Davis (Amerika, Californië) waar ik me vooral heb toegespitst op het gezond houden van de tandjes van jullie viervoeters.

 

Na het afronden van mijn studies ben ik in deze praktijk aan de slag gegaan om Kristof bij te staan in het verzorgen en behandelen van jullie diertjes.

 

De Britse korthaar op de foto is mijn geliefde George.

 

Dierenarts Kristof Van Dyck

Al van kleins af aan zijn dieren mijn grootste passie. Ik ben dan ook opgegroeid tussen dieren: honden, katten, konijnen, cavia's, vogels, vissen, varkens, geiten, kippen...

Voor mijn ouders was het geen verrassing dat ik voor de studierichting dierenartsassistent heb gekozen.

 

Na mijn studies, in 2011, ben ik hier bij Kristof kunnen starten. Ik sta Kristof vooral bij met het beantwoorden van de telefoon, de balie, het assisteren tijdens operaties en het meegeven van voeding en medicatie.

 

De hond op de foto is mijn eigen hond Jerom. Hij is een langhaar weimaraner.

 

Naast mijn werk bij Kristof heb ik ook mijn eigen bedrijfje in bijberoep. Meer informatie kan je vinden op www.carefurpets.be .

Assistente Jana