Team

Dierenarts Kristof Van Dyck

In 2003 ben ik afgestuurd als dierenarts optie kleine huisdieren.

Tijdens het verbouwen van ons huis heb ik een paar maanden vervangingen gedaan bij andere dierenartsen. In oktober 2003 ben ik dan mijn eigen praktijk gestart.

 

Ik woon samen met mijn vrouw en 2 kinderen, Zara en Hannes, naast de praktijk. Dit heeft alleen maar voordelen: ik ben snel ter plaatse, kan de patiëntjes die in de hospitalisatie zitten goed opvolgen en mijn vrouw en kinderen zien me vaak!


Vanwege tijdgebrek heb ik zelf geen huisdieren.

 

Dierenarts Sarah Mertens

Ik ben in 2017 afgestudeerd als dierenarts optie kleine huisdieren aan de Universiteit van Gent. In mijn laatste jaar heb ik een maand buitenlandse stage gedaan aan UC Davis (Amerika, Californië) waar ik me vooral heb toegespitst op het gezond houden van de tandjes van jullie viervoeters.

 

Na het afronden van mijn studies ben ik in deze praktijk aan de slag gegaan om Kristof bij te staan in het verzorgen en behandelen van jullie diertjes.


In april 2019 heb ik een 5 daagse cursus gevolgd bij Anneleen Bru waardoor ik mij nu Kattengedragsadviseur mag noemen!


Ik heb thuis een britse korthaar , George.

 

 

Assistente Jana

Al van kleins af aan zijn dieren mijn grootste passie. Ik ben dan ook opgegroeid tussen dieren: honden, katten, konijnen, cavia's, vogels, vissen, varkens, geiten, kippen...

Voor mijn ouders was het geen verrassing dat ik voor de studierichting dierenartsassistent heb gekozen.

 

Na mijn studies, in september 2011, ben ik hier bij Kristof kunnen starten.


In augustus 2017 is mijn eerste zoontje geboren, Lukas en in februari 2020 mijn 2e zoontje Thomas.

 

Ik heb zelf 2 huisdieren: een langhaar Weimaraner Jerom en
een Brits Korthaar Hera. 

 

 

Assistent Stephen


Na 3 maanden stage in Nederland ben ik in juni 2020 afgestudeerd aan de HoGent als dierenartsassistent. Eind augustus ben ik aan de slag kunnen gaan hier op de praktijk.


Mijn interesses liggen vooral bij exotische vogelsoorten, maar ik ben opgegroeid met honden, katten, konijnen, cavia's kippen, ...!


Zelf heb ik een border collie, Alyss, waarvoor ik jaren heb moeten smeken bij mijn ouders. Ondertussen is zij negen jaar oud
en nog steeds mijn beste vriendin.

© Copyright. All Rights Reserved.